Analýza pracovní spokojenosti ve vybrané organizaci - Hniličková, Aneta (2018)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat pracovní spokojenost ve společnosti Jednota, obchodní družstvo Tábor. Teoretická část je zaměřena na celkovou charakteristiku zaměstnanecké spokojenosti, jsou zde popsány faktory ovlivňující spokojenost zaměstnanců a způsoby zjišťování úrovně pracovní spokojenosti. Metodická část obsahuje především závěry z dotazníkového šetření, jehož úkolem je analyzovat současný stav pracovní spokojenosti. Výsledky dotazníkového šetření jsou následně vyhodnoceny a poté jsou navržena možná nápravná opatření, která by mohla vést ke zvýšení pracovní spokojenosti v některých problémových oblastech.