Marketingová komunikace OVB Allfinanz, a.s. na trhu finančního poradenství - Hrdlička, Jiří; Hesková, Marie, 1948-; Pokorná, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace společnosti OVB Allfinanz, a.s. na trhu finančního poradenství. Mezi hlavní cíle práce patří provedení analýzy stávajícího stavu komunikačních aktivit společnosti a vnímání značky samotnými zákazníky společnosti. Na základě zjištěného stavu jsou provedeny návrhy a opatření pro možné zlepšení této komunikace za účelem rozšíření zákazníků společnosti. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy v oblasti finančního poradenství, marketingové komunikace a definování marketingového komunikačního mixu. Praktická část diplomové práce se zabývá seznámením s analyzovanou firmou, dále pak marketingovou komunikací firmy, která bude vymezena pomocí marketingového komunikačního mixu a realizací marketingového výzkumu, který se skládá z dotazníkového šetření. V závěru práce jsou vyhodnoceny hypotézy na základě použitých výzkumů a jsou navržena konkrétní opatření vedoucí ke zlepšení marketingové komunikace společnosti OVB Allfinanz, a.s.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: marketingová komunikace; marketingový výzkum; finanční poradenství; finanční služby; obchodní značky; management [obor dipl. práce] -- OVB Allfinanz, a.s.; diplomové práce; communication in marketing; marketing research; finance consulting services; financial services industry; brand name products; master's theses