Strategické cíle rozvoje celoživotního vzdělávání pedagogů základních a středních škol - Šimonová, Veronika (2017)
Tato diplomová práce je svým empirickým výzkumem zaměřena na zjištění současné situace v oblasti nabídky a poptávky po aktivitách v celoživotním vzdělávání pedagogů základních a středních škol na území Místní akční skupiny Česká Kanada. Teoretická část práce se věnuje legislativnímu vymezení v oblasti rozvoje celoživotních vzdělávacích aktivit pro pedagogy a vysvětluje základní pojmy spojené s celoživotním vzděláváním pedagogů. V praktické části práce je proveden průzkum poptávky ze strany pedagogů po vzdělávacích aktivitách prostřednictvím dvou metod dotazování. Zjištěné údaje jsou porovnány s aktuální nabídkou vzdělávacích aktivit dostupnou v rámci Jihočeského kraje.