Strategické cíle rozvoje celoživotního vzdělávání pedagogů základních a středních škol - Šimonová, Veronika; Stejskalová, Irena, 1957-; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce je svým empirickým výzkumem zaměřena na zjištění současné situace v oblasti nabídky a poptávky po aktivitách v celoživotním vzdělávání pedagogů základních a středních škol na území Místní akční skupiny Česká Kanada. Teoretická část práce se věnuje legislativnímu vymezení v oblasti rozvoje celoživotních vzdělávacích aktivit pro pedagogy a vysvětluje základní pojmy spojené s celoživotním vzděláváním pedagogů. V praktické části práce je proveden průzkum poptávky ze strany pedagogů po vzdělávacích aktivitách prostřednictvím dvou metod dotazování. Zjištěné údaje jsou porovnány s aktuální nabídkou vzdělávacích aktivit dostupnou v rámci Jihočeského kraje.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: celoživotní vzdělávání; středoškolští učitelé; učitelé základních škol; koučování; mentorství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; permanent education; secondary school teachers; elementary school teachers; personal coaching; mentoring; master's theses