Komparace trhu práce ČR a Velké Británie - Hučíková, Nathalia (2017)
Diplomová práce se bude skládat z kapitol, které budou přibližovat situaci na trhu práce v České republice a Velké Británii. Ve své práci si kladu za cíl popsat fungování vybraných trhů práce včetně analýzy základních ukazatelů prostřednictvím kterých je trh monitorován. V práci jsem pracovala s informacemi, které již byly zjištěny v předchozích studiích a šetřeních, ale i s takovými, které zde v České republice nejsou běžně dostupné. Dílčím cílem mé práce bude provedení analýzy dat o pracovní migraci a zjištění její hlavní příčiny. Dále stanovím možné dopady odchodu Velké Británie z Evropské unie na Českou republiku. Pro dosažení dílčích cílů jsem využila celou řadu průzkumů a provedla analýzu datových řad.