Srovnání MHD v Praze a Taichungu - Čechmánek, Radek (2017)
Tato diplomová práce se zabývá srovnáním městské hromadné dopravy v Praze a Taichungu, druhém největším městě Taiwanu podle počtu obyvatel. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a definic. V praktické části jsou popsány systémy městské hromadné dopravy obou měst, které jsou následně porovnány. Závěrečné shrnutí obsahuje návrhy zlepšení MHD v obou městech založené na jejich vzájemném srovnání.