Srovnání MHD v Praze a Taichungu - Čechmánek, Radek; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato diplomová práce se zabývá srovnáním městské hromadné dopravy v Praze a Taichungu, druhém největším městě Taiwanu podle počtu obyvatel. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a definic. V praktické části jsou popsány systémy městské hromadné dopravy obou měst, které jsou následně porovnány. Závěrečné shrnutí obsahuje návrhy zlepšení MHD v obou městech založené na jejich vzájemném srovnání.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses