Westrock Packaging Systems Svitavy, s. r. o. - Belejčák, Jaroslav (2017)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti WestRock Packaging Systems Svitavy, s. r. o. Hlavním cílem práce je nalezení tržní hodnoty oceňované společnosti pro případný prodej neurčitému zájemci k datu 1. 1. 2016. Základní zvolenou oceňovací metodou byla metoda diskontovaných peněžních toků ve variantě equity. Diplomová práce se skládá pouze z praktické části, která je rozdělena do 9 kapitol.