Westrock Packaging Systems Svitavy, s. r. o. - Belejčák, Jaroslav; Brabenec, Tomáš; Novotný, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti WestRock Packaging Systems Svitavy, s. r. o. Hlavním cílem práce je nalezení tržní hodnoty oceňované společnosti pro případný prodej neurčitému zájemci k datu 1. 1. 2016. Základní zvolenou oceňovací metodou byla metoda diskontovaných peněžních toků ve variantě equity. Diplomová práce se skládá pouze z praktické části, která je rozdělena do 9 kapitol.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses