Ocenění distribučních práv společnosti v oblasti alkoholických nápojů - Wenig, Jan; Svačina, Pavel, 1979-; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem diplomové práce je ocenění distribučních práv společnosti Remy Cointreau spojených s portfoliem Gruppo Campari. Pro ocenění je zvolen výnosový přístup a metoda DCF equity. Podpůrnou metodou je výnosová metoda založená na bázi ztraceného zisku. Práce se zabývá představením společnosti a předmětu ocenění, specifikaci nehmotného aktiva. Základem pro ocenění je finanční analýza a strategická analýza, které vedou k predikci finančního plánu. Finanční plán je podkladem pro závěrečné ocenění distribučních práv pomocí hlavní metody.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses