Ohodnocení akcie SAP SE - Paščenko, Jan; Veselá, Jitka; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
V této bakalářské práci je zpracována fundamentální analýza akciového titulu SAP SE a na jejím základě vyhotoveno investiční doporučení. Práce je rozčleněna do třech hlavních částí s přístupem seshora. V první části se snažím ohodnotit míru vlivu makroekonomických indikátorů na akciový trh firmy SAP SE. V druhé kapitole zkoumám faktory ovlivňující odvětví podnikových softwarů a jak specificky ovlivňují akciový titul. Třetí kapitola pojednává o jednotlivých firemních faktorech. Dále se snažím pomocí různých metod zjistit, zda je titul podhodnocen nebo nadhodnocen. V závěru práce, na základě předchozích informací, vyhotovuji investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses