Historický vývoj ústavního soudnictví na našem území od roku 1918 - Cedidlová, Zuzana (2018)
Tato diplomová práce se týká analýzy a komparace základních historických úprav ústavních soudů v roce 1920, 1968, 1991 a 1993. Přínos této práce spočívá ve vytvoření komplexního přehledu historických úprav ústavního soudnictví na našem území od roku 1918. Hlavním cílem této práce bylo zodpovězení otázky, zda je současná právní úprava ústavního soudnictví na dostačující úrovní, a to právě s ohledem na její historický vývoj.