Historický vývoj ústavního soudnictví na našem území od roku 1918 - Cedidlová, Zuzana; Kuba, Jaroslav; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce se týká analýzy a komparace základních historických úprav ústavních soudů v roce 1920, 1968, 1991 a 1993. Přínos této práce spočívá ve vytvoření komplexního přehledu historických úprav ústavního soudnictví na našem území od roku 1918. Hlavním cílem této práce bylo zodpovězení otázky, zda je současná právní úprava ústavního soudnictví na dostačující úrovní, a to právě s ohledem na její historický vývoj.
Vedoucí práce: Jaroslav Kuba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses