Možnosti a načasování ovlivňování demografického vývoje v ČR - Gallová, Jana; Průša, Ladislav, 1958-; Fiala, Tomáš, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práce se zabývá faktory ovlivňujícími demografickou strukturu populace na území dnešníČeské republiky od roku 1918 až do současnosti. Zvláštní důraz klade na vývoj porodnosti. Následněporovnává vytvořené demografické prognózy se skutečným stavem populace. Finální část práce sepak soustředí na budoucí demografický vývoj a jeho socioekonomické dopady. Hlavním cílem tétopráce je vyhodnotit zda, a popřípadě v jakém časovém období, ovlivňovat demografickou strukturuobyvatelstva České republiky.
Vedoucí práce: Ladislav Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomická demografie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses