Daňové zatížení autodopravců - Čapek, Petr; Zelený, Lubomír; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce shromažďuje a poskytuje informace o daňové problematice při podnikání v oblasti silniční dopravy. Práce seznamuje se základy silniční dopravy, poukazuje na problematiku časových a výkonových poplatků a analyzuje veškeré daně daňového systému, včetně zákonného pojištění, kterými autodopravce může i nemusí být při podnikatelské činnosti zatížen. Na závěr porovnává poplatkové a daňové zatížení autodopravců ve vybraných státech Evropské unie a identifikuje úroveň daňového zatížení.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses