Trh práce v Európskej únii - Hutňan, Tomáš; Šíma, Ondřej; Gevorgyan, Kristine; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Táto diplomová práca sa zameriava na problematiku trhu práce v Európskej únii. Úvodom v prvej kapitole je charakteristika trhu práce všeobecne. Prvá kapitola následne popisuje rovnováhu na trhu práce, modely trhu práce v ekonomickej teórii a prvky, ktoré trh práce ovplyvňujú. Druhá kapitola popisuje ľudský kapitál a jeho špecifiká. Tretia kapitola je venovaná stavu trhu práce v Európskej únii, produktivite a vývoju nezamestnanosti.
Vedoucí práce: Ondřej Šíma
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses