Analýza zdravotních problémů ve stárnutí - Suchopár, Jan; Malá, Ivana, 1962-; Sobíšek, Lukáš, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou zdravotních problémů ve stárnutí. Analyzovaná data pochází z projektu SHARE. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části je představen projekt SHARE. Ve druhé části jsou popsány statistické metody. Ve třetí části je provedena analýza potíží s každodenními aktivitami v evropských zemích a Izraeli. Ve čtvrté časti je provedena analýza potíží s každodenními aktivitami v České republice. Cílem je popis potíží z hlediska četností a ověření výskytu potíží v závislosti na věku a pohlaví respondenta. V závěru práce jsou shrnuty výsledky jednotlivých šetření.
Vedoucí práce: Ivana Malá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses