Nehmotná aktiva dle IFRS a jejich srovnání s českými účetními předpisy - Procházková, Anna; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zaměřuje na účetní zobrazení nehmotných aktiv podle standardu IAS 38 a podle pravidel českých účetních předpisů. Jejím cílem je srovnat přístupy obou účetních systémů a identifikovat případné rozdíly. Výklad je doplněn o analýzu vykazovaných nehmotných aktiv v účetních závěrkách českých firem za období 2012-2015, a to v závislosti na aplikovaných účetních předpisech.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses