Zákoník práce ; Zákon o kolektivním vyjednávání - Pichrt, Jan, 1965-; Česko; Česko (Praha : Wolters Kluwer, 2017)
Komentované znění zákoníku práce a zákona o kolektivním vyjednávání na základě stavu k 1.11.2017.
Právní stav k 1.11.2017
Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
Přehled souvisejících právních předpisů
Keywords: pracovní právo; pracovněprávní vztahy; kolektivní vyjednávání; Česko; zákony; komentáře; labor laws and legislation; labor-law relations; collective bargaining; Czechia; laws; commentaries