Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Lorenc, Adam; Menšík, Michal; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem práce je navrhnout vícerozměrný systém měření a řízení výkonnosti pro společnost Zeelandia, s.r.o. Práce se skládá z teoretické a aplikační části. V teoretické části jsou definovány základní pojmy, metody a vymezena problematika koncepce Balanced Scorecard na základě odborné literatury a dalších elektronických zdrojů. Znalosti popsané v teoretické části jsou následně aplikovány pro konkrétní návrh Balanced Scorecard pro společnost Zeelandia, s.r.o. Jako informační podklad k tomuto návrhu je vypracován profil firmy, který popisuje její fungování z různých hledisek, SWOT analýza, a strategická mapa.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses