Finanční due diligence v rámci M & A transakcí - Janovský, Erik; Vomáčková, Hana; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předmětem diplomové práce je finanční due diligence v rámci M&A transakcí. Cílem práce je blíže přiblížit tuto disciplínu a to pomocí teoretické a praktické části práce. Teoretická část zahrnuje nejdříve důvody, trendy a faktory ovlivňující M&A transakce. Následuje popis due diligence a jeho zasazení do procesu M&A, jeho účastníci, proces a druhy. Poslední kapitola teoretické části se přímo zaměřuje na finanční due diligence. Součástí praktické části práce je samotný projekt finančního due diligence provedeného v rámci České republiky.Závěr práce je věnován shrnutí poznatků.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses