Nastavení systému reportů v konkrétním podniku - Vorlíčková, Martina (2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza stávajícího stavu systému reportů uvnitř podniku poskytujícího poradenské služby. Zhodnocení je provedeno na základě poznatků z odborné literatury, která se touto částí controllingu zabývá. Druhým cílem práce je nastavení nového systému reportů, který splňuje očekávání vedoucích pracovníků společnosti a je možné jej do společnosti implementovat.