Nastavení systému reportů v konkrétním podniku - Vorlíčková, Martina; Matyáš, Ondřej, 1979-; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza stávajícího stavu systému reportů uvnitř podniku poskytujícího poradenské služby. Zhodnocení je provedeno na základě poznatků z odborné literatury, která se touto částí controllingu zabývá. Druhým cílem práce je nastavení nového systému reportů, který splňuje očekávání vedoucích pracovníků společnosti a je možné jej do společnosti implementovat.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses