Logistika e-commerce pohledem zasílatele - Devera, Jan; Novák, Radek, 1960-; Rylich, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá logistikou e-commerce zboží. Cílem práce je popsat proces dovozu e-commerce zboží v rámci služby Fulfillment by Amazon z Hong Kongu do Evropské unie přes letiště Václava Havla Praha a vymezit role všech zapojených subjektů do procesu. V rámci práce jsou dále analyzovány problematické okruhy procesu dovozu a navrženy jejich řešení a tedy zefektivnění celého logistického řetězce.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses