Vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec - Bělová, Kristýna (2018)
Diplomová práce si klade za cíl provést analýzu vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec. Teoretická část definuje firemní identitu a zaměřuje se na jednotlivé prvky jednotného firemního stylu a komunikace firmy. V praktické části podrobně analyzuji hlavní a odvozené prvky vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec a porovnávám je s nejvýznamnějšími kozími farmami v České republice. V závěru práce jsou představeny návrhy na doplnění a zlepšení vizuální komunikace farmy.