Vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec - Bělová, Kristýna; Horný, Stanislav, 1955-; Černý, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Diplomová práce si klade za cíl provést analýzu vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec. Teoretická část definuje firemní identitu a zaměřuje se na jednotlivé prvky jednotného firemního stylu a komunikace firmy. V praktické části podrobně analyzuji hlavní a odvozené prvky vizuální komunikace Kozí farmy Dřevec a porovnávám je s nejvýznamnějšími kozími farmami v České republice. V závěru práce jsou představeny návrhy na doplnění a zlepšení vizuální komunikace farmy.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses