Ocenění společnosti C. BECHSTEIN EUROPE s. r. o. - Matysová, Petra; Marek, Petr; Maříková, Pavla, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na ocenění podniku C. Bechstein Europe s. r. o. k 1. 1. 2016. Tento podnik se zabývá výrobou a prodejem klavírů a pianin. V první kapitole je provedena finanční analýza za období od roku 2011 do roku 2015. Druhá kapitola obsahuje strategickou analýzu. Následující kapitola je zaměřena na identifikaci a propočet generátorů hodnoty, její výstup tvoří finanční plán. Pro výsledné ocenění v poslední kapitole byly využity metody diskontovaných peněžních toků v podobě cash flow to firm a metoda multiplikační založená na výsledku hospodaření před zdaněním a úroky (EBIT).
Vedoucí práce: Petr Marek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses