Analýza stylů výuky v ekonomickém vzdělávání - Navrátilová, Jana; Krpálek, Pavel; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce se zabývá vyučovacími styly v ekonomickém vzdělávání na středních školách. Teoretická část shrnuje základní informace o výchovně-vzdělávacím procesu. Dále rozebírá jednotlivé kategorie dělení vyučovacích stylů. Uvedeny jsou pouze nejběžněji zmiňované kategorie. Praktická část obsahuje výsledky pedagogického výzkumu. Ten se skládá z hospitací, řízených rozhovorů a dotazníků. Data jsou zpracovány tak, aby v závěru vyšly profily učitelů, specifikované třemi kategoriemi dělení výukových stylů.
Vedoucí práce: Pavel Krpálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses