Vzdělání jako nástroj odstranění dětské práce - Mottlová, Tereza; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Burešová, Jana, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku dětské práce ve vztahu ke vzdělání a zkoumá jestli je vzdělání možné považovat za nástroj odstranění dětské práce. Mimo jiné se za pomoci srovnání dvou odlišných přístupů k poskytování vzdělání snaží určit, který přístup je efektivnější. Cílem práce je pomocí analýzy a srovnání dvou programů poskytujících vzdělání rozhodnout, který přístup je efektivnější, tedy má lepší výsledky nejen v poskytování vzdělání, ale i v boji proti dětské práci.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses