Hodnotové báze rezidenční nemovitosti - Wohlhöfner, Jan; Mařík, Miloš, 1947-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá hodnotovými bázemi, které se běžně v praxi aplikují v rámci ocenění rezidenčních nemovitých věcí. Empirická část práce se skládá z analýzy trhu s rezidenčními nemovitostmi v České republice. Tato část práce slouží k podložení ocenění. Dále je provedeno ocenění rodinného domu na základě třech hodnotových bází, tedy na základě tržní hodnoty, investiční hodnoty a zástavní hodnoty. Cílem ocenění je doložení rozličného pohledu na hodnotu nemovitosti z hlediska jednotlivých hodnotových bází.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses