Využití internetového marketingu pro malé firmy - Kolář, Tomáš (2018)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit efektivnost využití pay-per-click reklamy k propagaci malé firmy na internetu. V teoretické části je definován pojem internetového marketingu a jeho využití. Podrobněji jsou popsány možnosti propagace v systémech internetových vyhledávačů Google a Seznam. V druhé části práce je představeno odvětví daňového poradenství, společně se situací na tomto trhu a je také představena firma Daňová kancelář Jelínek s.r.o. Závěrečná část práce shrnuje marketingovou kampaň v systému Sklik a vyhodnocuje její výsledky.