Využití internetového marketingu pro malé firmy - Kolář, Tomáš; Lhotáková, Markéta, 1971-; Jelínek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit efektivnost využití pay-per-click reklamy k propagaci malé firmy na internetu. V teoretické části je definován pojem internetového marketingu a jeho využití. Podrobněji jsou popsány možnosti propagace v systémech internetových vyhledávačů Google a Seznam. V druhé části práce je představeno odvětví daňového poradenství, společně se situací na tomto trhu a je také představena firma Daňová kancelář Jelínek s.r.o. Závěrečná část práce shrnuje marketingovou kampaň v systému Sklik a vyhodnocuje její výsledky.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses