Uplatnění layout a 5S v automobilovém průmyslu - Otenšlégrová, Pavla; Martínez, Felipe; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce na téma „Uplatnění 5S a layout v automobilovém průmyslu“ se zabývá uplatněním Lean managementu a především metody 5S a Lean layout ve společnosti Bosal Czech. Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnotit současný stav procesů ve společnosti a navrhnout řešení vedoucí ke zlepšení těchto procesů. Hlavním přínosem diplomové práce je zmapování současných procesů na vybrané výrobní lince, navržení zlepšení a odhad přínosů zlepšení. Analýza umožnila odhalit slabá místa ve výrobních procesech organizace a navrhnout řešení těchto nedostatků, které umožní společnosti dosáhnout vyšší úrovně štíhlosti.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses