Ocenění UniCredit Bank, a.s. - Straková, Eliška; Hrdý, Milan; Staňková, Anna, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem diplomové práce je najít tržní hodnotu UniCredit Bank Czech Republic, a.s. V první části jsou popsána specifika bankovního odvětví. Další část se zabývá představením jednotlivých metod ocenění bankovních institucí. Ve třetí kapitole je provedena finanční a strategická analýza oceňované banky, na jejichž základě je následně sestaven její finanční plán. Ocenění je provedeno dvěma vybranými metodami a na závěr je určena hodnota banky.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses