Financování malých a středních podniků - Bogunov, Georgii; Rajl, Jiří; Klárová, Adéla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Předmětem této bakalářské práce je financování malých a středních podniků se zaměřením na problematiku zdrojů financování a finančního plánování. První kapitola se zabývá detailním vymezením specifik malých a středních podniků a vývojem segmentu malých a středních podniků v České republice. Druhá kapitola je zaměřena na charakteristiku obecných způsobů financování podnikatelské činnosti. Závěrečná kapitola teoretické části je věnována charakteristice finančního plánování malých a středních podniků, včetně jeho účelů a nástrojů. Dále následuje praktická část, v níž se provádí finanční analýza vybrané společnosti s následujícím zhodnocením její finanční pozice a návrhem možných opatření na její zlepšení.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses