Postavení společnosti Medin a.s. na trhu zdravotní techniky se zaměřením na traumatologii v Latinské Americe - Ettelová, Hana; Gullová, Soňa, 1954-; Vlkovský, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tématem diplomové práce je strategie společnosti Medin a.s. při obchodování na zahraničních trzích s traumatologickým a ortopedickým lékařským vybavením, případně při vstupu na nové trhy. Práce je rozdělena do tří kapitol. První se věnuje obecně internacionalizaci společnosti, motivům pro expanzi a rizikům mezinárodního obchodování. Dále hovoří o exportní strategii Medin a.s. na konkrétních zahraničních trzích. Druhá kapitola je věnována dosavadnímu působení dané společnosti v regionu Latinské Ameriky. Ve třetí kapitole analyzuji a hodnotím další potenciální trhy v regionu pro expanzi české akciové společnosti.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses