Management procesu změny ve firmě Johnson and Johnson - Procházková, Tereza (2018)
Předmětem mé bakalářské práce je nahlédnout do řízení změn procesů v korporátní společnosti zabývající se distribucí zdravotních zařízení. Dále představit reálné řízení změny v praxi a jaké veškeré aspekty společnost musí zohledňovat. Prostřednictvím metodiky pozorování a komparace bude změna procesu ukázána na reálném příkladu. Změna je analyzována dle vlastních poznatků vypracovaných na základě praxe ve společnosti. Výsledkem práce je prezentace procesního řízení změny v korporátní společnosti tak, jak se skutečně odehrává v současnosti. V neposlední řadě zhodnocení schopnosti a připravenosti firmy na změnu procesu.