Management procesu změny ve firmě Johnson and Johnson - Procházková, Tereza; Lešetický, Ondřej; Kandilaki, Daniela, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Předmětem mé bakalářské práce je nahlédnout do řízení změn procesů v korporátní společnosti zabývající se distribucí zdravotních zařízení. Dále představit reálné řízení změny v praxi a jaké veškeré aspekty společnost musí zohledňovat. Prostřednictvím metodiky pozorování a komparace bude změna procesu ukázána na reálném příkladu. Změna je analyzována dle vlastních poznatků vypracovaných na základě praxe ve společnosti. Výsledkem práce je prezentace procesního řízení změny v korporátní společnosti tak, jak se skutečně odehrává v současnosti. V neposlední řadě zhodnocení schopnosti a připravenosti firmy na změnu procesu.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: management změny; procesní management; management; reengineering; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management of change; process management; management; reengineering (management); bachelor's theses