Podnikatelský plán - Klepetková, Anna (2018)
Cílem mé diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu krátce vytvořené společnosti zabývající se kompletní správou počítačové sítě a outsorcingem, která sídlí v Břeclavi s pobočkou v Chotěboři. S cílem je spojené následné provedení ekonomického zhodnocení metodou finanční analýzy. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. Teoretická část je věnována právním formám. Též je vodítkem pro zpracování podnikatelského plánu. Aplikační část se věnuje sestavení podnikatelského plánu konkrétní společnosti s následným provedením finanční analýzy.