Podnikatelský plán - Klepetková, Anna; Kovář, František, 1940-; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Cílem mé diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu krátce vytvořené společnosti zabývající se kompletní správou počítačové sítě a outsorcingem, která sídlí v Břeclavi s pobočkou v Chotěboři. S cílem je spojené následné provedení ekonomického zhodnocení metodou finanční analýzy. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. Teoretická část je věnována právním formám. Též je vodítkem pro zpracování podnikatelského plánu. Aplikační část se věnuje sestavení podnikatelského plánu konkrétní společnosti s následným provedením finanční analýzy.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikatelské projekty; správa počítačových sítí; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; computer network administration; financial analysis; master's theses