Vstup společnosti Vapiano na český trh - Matějová, Tereza; Halík, Jaroslav, 1961-; Gavendová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se věnuje vstupu německé společnosti Vapiano na český trh. Cílem práce je analýza prostředí restauračního průmyslu v České repulice a zhodnocení uplatňovaných marketingových nástrojů společnosti Vapiano. Součástí práce jsou analýza, stanovení cílů, strategie, implementace a kontrolních mechanismů. Tato téma jsou v práci zpracována teoreticky a následně prakticky aplikována na společnost Vapiano. Závěr každé kapitoly tvoří návrh vlastního řešení pro danou problematiku.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses