Tržní postavení vybraného ubytovacího zařízení - Šmerdová, Martina; Jenčková, Jiřina; Němečková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Předložená diplomová práce se zaměřuje na analýzu postavení vybraného malokapacitního ubytovacího zařízení na lokálním trhu cestovního ruchu. Z komplexního hlediska ji lze dělit na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část čerpá z uvedených literárních zdrojů, stanovuje teoretická východiska a podává exkurz do odborné terminologie. V praktické části práce směřuje k analýze tržního postavení složené z finanční, situační a marketingové analýzy. Výsledky těchto analýz jsou podkladem pro formulování účinných opatření vedoucí k revitalizaci podnikových procesů i charakteristik. Ty jsou následně uvedeny do praxe a jejich dopad je zmapován managementem podniku ve formě kvalitativního šetření.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses