Marketingová strategie vinařského spolku VOC Znojmo - Vojtíšek, Michal (2018)
V teoretické části bakalářské práce nejprve popíšu teorii marketingového řízení s rozdělením na marketingové a komerční komunikace. V praktické části pak představím specifika vinařského marketingu, jednotlivé apelační vinařské systémy v Evropě, a vzniklé vinařské spolky VOC v České republice. Na příkladu vinařského spolku VOC Znojmo zmapuji použití jednotlivých prvků marketingového mixu. Na základě provedeného primárního průzkumu trhu a SWOT analýzy pak navrhnu zlepšení v marketingové strategii vinařského spolku VOC Znojmo.