Marketingová strategie vinařského spolku VOC Znojmo - Vojtíšek, Michal; Průša, Přemysl, 1980-; Vajčner, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
V teoretické části bakalářské práce nejprve popíšu teorii marketingového řízení s rozdělením na marketingové a komerční komunikace. V praktické části pak představím specifika vinařského marketingu, jednotlivé apelační vinařské systémy v Evropě, a vzniklé vinařské spolky VOC v České republice. Na příkladu vinařského spolku VOC Znojmo zmapuji použití jednotlivých prvků marketingového mixu. Na základě provedeného primárního průzkumu trhu a SWOT analýzy pak navrhnu zlepšení v marketingové strategii vinařského spolku VOC Znojmo.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses