Vliv WoM na nákupní chování - Řehánková, Aneta; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá vlivem Word of Mouth na nákupní chování. Cílem bakalářské práce je pomocí vlastního dotazníkového šetření zjistit, jaký velký vliv má Word of Mouth na nákupní chování spotřebitele. Konkrétně byl zkoumán vliv Word of Mouth na nákupní chování při nákupu elektroniky či elektrospotřebičů. Práce je členěna do dvou základních částí. V teoretické části práce je vysvětlen pojem Word of Mouth a jeho význam, dále je pak charakterizováno nákupního chování spotřebitele. V druhé části bakalářské práce je vyhodnocení vlastního dotazníkového šetření. Z dotazníkového šetření vyplynulo, že Word of Mouth má při nákupu elektroniky či elektrospotřebiče velmi často vliv na 85 % spotřebitelů a lze tak tvrdit, že Word of Mouth je důležitým fenoménem dnešní doby.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses