Analýza marketingového mixu vybrané společnosti - Kubátová, Šárka (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze marketingového mixu vybrané společnosti, kterou je COLMEX, s.r.o. V teoretické části jsou shrnuty obecné poznatky o marketingu, marketingovém mixu a jeho nástrojích. Základní marketingový mix je navíc rozšířen o další nástroj. Na závěr teoretické části je popsána SWOT analýza. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány na vybranou společnost. Nejprve je představena společnost, poté je provedena analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Nakonec je vytvořena SWOT analýza a její bodové hodnocení. Sběr dat pro vypracování praktické části je udělán pomocí kvalitativní metody. Cílem této práce je provedení analýzy marketingového mixu vybrané společnosti a na jejím základě jsou navržena doporučení pro jeho optimalizaci.