Analýza marketingového mixu vybrané společnosti - Kubátová, Šárka; Svoboda, Petr; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze marketingového mixu vybrané společnosti, kterou je COLMEX, s.r.o. V teoretické části jsou shrnuty obecné poznatky o marketingu, marketingovém mixu a jeho nástrojích. Základní marketingový mix je navíc rozšířen o další nástroj. Na závěr teoretické části je popsána SWOT analýza. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány na vybranou společnost. Nejprve je představena společnost, poté je provedena analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Nakonec je vytvořena SWOT analýza a její bodové hodnocení. Sběr dat pro vypracování praktické části je udělán pomocí kvalitativní metody. Cílem této práce je provedení analýzy marketingového mixu vybrané společnosti a na jejím základě jsou navržena doporučení pro jeho optimalizaci.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: marketingový management; marketing; výrobky; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing management; marketing; commercial products; advertising; bachelor's theses