Zapojení nestátních aktérů do řešení konfliktu v Bosně a Hercegovině - Fic, Šimon; Havlová, Radka, 1975-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá zapojením nestátních aktérů do řešení konfliktu, který vypukl v 90. letech 20. století na území Bosny a Hercegoviny. V teoretické části práce je definován nestátní aktér mezinárodních vztahů a jsou zde teoreticky představeny linie řešení konfliktu. Dále se práce věnuje vývoji na území Jugoslávie a faktorům, které zapříčinily vypuknutí války a samotnému zapojení nestátních aktérů do jednotlivých linií řešení tohoto konfliktu.
Vedoucí práce: Radka Havlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses