Strategie vstupu firmy Contechin na chilský trh v oblasti minipivovarů - Minář, Viktor (2018)
Hlavním cílem této diplomové práce je zpracování strategie vstupu firmy CONTECHIN na chilský trh v oboru minipivovarů a navržení možných opatření, která by pro společnost byla efektivní. Práce obsahuje vlastní průzkum chilského trhu a trhu piva v Chile. Dále práce vysvětluje možné formy vstupu na chilský trh a popisuje vhodné nástroje proexportní politiky. Výstupem jsou doporučení pro firmu CONTECHIN a v některých případech kroky, učiněny autorem práce. Na základě výstupů plynoucích z práce bylo společnosti CONTECHIN doporučeno vstupovat na chilský trh. V průběhu práce byly jasně uvedeny rizika a překážky. Tato práce by měla v budoucnu sloužit jako souhrnný návod při vstupování na chilský, ale i jiné trhy. Práce byla poskytnuta k využití firmě CNTECHIN.