Podnikatelský plán na založení poradenské firmy "Dovolená na vlastní pěst" - Škarda, Pavel; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce řeší odpověď na otázku zda a za jakých podmínek lze implementovat podnikatelský plán ohledně založení poradenských a konzultantských služeb pro zájemce o dovolenou primárně v mimo evropských zemích. Práce obsahuje zvolené metodiky, charakteristiku cestovního ruchu a popis vlastního podnikatelského záměru včetně marketingových a finančních ukazatelů. V rámci závěru je shrnuto zodpovězení na cíl mé bakalářské práce.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses